Akerdome dealer Sercom

Akerdome dealer Sercom

Op 24 november jongstleden werd de nieuwe samenwerking tussen de firma Akerdome BV te Ter Aar en Sercom Regeltechniek BV officieel onderstreept door het tekenen van het samenwerkingscontract. Hierdoor isAkerdome nu actief dealer is geworden van Sercom.

Ronald Akerboom, de eigenaar/directeur van Akerdome is geen onbekende van Sercom. Tien jaar geleden was er namelijk al sprake van een samenwerking, toen Ronald nog actief was als een eenmansbedrijf. Sinds die tijd heeft hij niet stilgezeten. Akerdome is inmiddels gegroeid naar een bedrijf met meer dan 50 werknemers. Het is dan ook niet zonder reden dat zij in 2023 gaan verhuizen naar een nieuw pand in de omgeving. Hier werkt men op dit moment hard om het vóór april volgend jaar af te krijgen.

Akerdome BV is actief in diverse sectoren waarin zij Sercom kunnen vertegenwoordigen. Denk aan de glastuinbouw, bloembollensector en de buitenteelt (boomkwekerijen en zacht fruit). Ze beschikken over veel expertise om bestaande en nieuwe Sercom gebruikers per direct op een professionele wijze met hun serviceteam kunnen bedienen. Daarnaast zullen er op korte termijn voor enkele medewerkers van Akerdome aanvullende technische trainingen worden gegeven bij Sercom. Hierdoor zijn ze straks op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. "Wij zijn zeer blij en trots om de samenwerking met Akerdome formeel te kunnen starten. We hebben er dan ook alle vertrouwen in om met hen de Sercom-klanten nog beter van dienst te kunnen zijn."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v