'Royal Brinkman groeit'

'Royal Brinkman groeit'

Het voorzien in gezonde voeding en het bieden van geluk aan de wereldbevolking maakt ons werk belangrijk en geeft daarom extra voldoening, laat Jan Schuttrups, commercieel directeur bij Royal Brinkman op LinkedIn weten. "Royal Brinkman helpt al bijna 140 jaar de resultaten van de telers te verbeteren door het bieden van oplossingen en producten."

Naast de hulp aan telers in de thuismarkt (Nederland, België en Duitsland) worden vanuit de exportafdeling en de 14 buitenlandse vestigingen kwekers in bijna 100 landen bediend, zo geeft Schuttrups aan. "Of het nu gaat om geïntegreerde gewasbescherming, bemesting, automatisering, technische projecten, service en onderhoud, de teeltbenodigdheden, e-commerce, logistiek, HR of finance, voor elke discipline zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. De organisatie blijft ontwikkelen en doorgroeien en daarom zoeken we zowel ervaren krachten als enthousiaste nieuwkomers op de arbeidsmarkt."

Wat het werken bij dit bedrijf voor Schuttrups zo leuk maakt? "De combinatie van een bijdrage aan een groter doel, hard werken, resultaat boeken en gezelligheid! Maar ook de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Binnen het bedrijf zijn voortdurend doorgroeimogelijkheden. Dit familiebedrijf staat nooit stil en dat geeft energie!"

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v