Marco van der Sar nieuwe bestuursvoorzitter MPS

Marco van der Sar nieuwe bestuursvoorzitter MPS

Het bestuur van MPS verwelkomt per 1 april 2024 een nieuwe voorzitter: Marco van der Sar. Met zijn ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de groene sector is hij geen onbekende in de sector.

“Na gesprekken met het bestuur en kwekers, ben ik trots om als voorzitter van het bestuur van MPS deze taak op me te nemen. MPS heeft, samen met de sector, veel opgebouwd rondom certificering, en bewustzijn en kennis met betrekking tot duurzaamheid. Verantwoording en verduurzaming gaan komende jaren nog belangrijker worden voor de hele keten. Samen met het bestuur en het team van MPS ga ik me inzetten om de waarde van MPS voor ondernemers te versterken”, aldus Van der Sar.

Marco van der Sar neemt het stokje over van Gijs Kok, die zes jaar lang bestuursvoorzitter was. Kok heeft in deze periode met zijn ervaring bij Royal FloraHolland een grote bijdrage geleverd aan het bestuur en de verduurzaming van de sector. Van der Sar is verheugd Kok te mogen opvolgen en zijn eigen bijdrage te gaan leveren.

Van der Sar studeerde bedrijfskunde in Rotterdam en werkte daarna tien jaar voor Royal FloraHolland in diverse functies en vier jaar bij Dümmen Orange. Sinds 2020 heeft hij een eigen bedrijf op het gebied van interim management. Ook is hij actief als bestuursvoorzitter van Bloemenbureau Holland. Binnenkort is op de website van MPS een uitgebreid interview met Van der Sar te lezen, waarin je hem beter leert kennen en hij zijn motivatie om voorzitter van het bestuur van MPS toelicht.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v