Student op jouw stoel?

Student op jouw stoel?

Vind je het als ondernemer belangrijk om in contact te komen met potentiële kandidaten voor jouw bedrijf? Wil je meer bekendheid van jouw bedrijf creëren onder hoger opgeleide jongeren? Misschien word je graag geïnspireerd door jong talent en vind je het ook belangrijk om studenten een goed beeld te geven van de Food & Flower industry? Dan ben je de directeur die HortiHeroes, Seed Valley, Glastuinbouw Nederland, Greenport Aalsmeer, Greenport NoordHolland Noord en FruitTech Campus zoeken!

Wat en wanneer?
Voor het programma ‘Directeur voor één dag’ is HortiHeroes op zoek naar ondernemers die komend najaar hun stoel willen afstaan aan een van de 25 topstudenten (3e en 4e jaar hbo/wo) die deelnemen aan dit project. Zij krijgen de kans om een dag mee te lopen met een eigenaar van een glastuinbouwbedrijf. Je kiest zelf een dag in de week van 13 tot en met 17 november 2023.

Hoe werkt het?
Van ondernemers wordt verwacht dat zij de student letterlijk een inkijkje geven in ‘de dag van een directeur’. Daarnaast ontwikkelt HortiHeroes samen met de ondernemer een (strategische) adviesvraag waarop de student zich kan voorbereiden. Studenten worden wel geselecteerd, je bent tenslotte niet zomaar een leider in de Food & Flower industrie. De directeuren ontvangen twee of drie kandidaten en kiezen zelf wie op hun bedrijf komt meelopen.

Aanmelden?
Aanmelden kan hier of door een mail te sturen naar Jacqueline Kroon, beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland.

 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v