Opnieuw studententour tijdens HortiContact

Opnieuw studententour tijdens HortiContact

KAS Magazine organiseert voor het derde jaar op rij de KAS Werken & Leren Tour. 50 studenten Tuinbouw & Agribusiness van Inholland Delft komen woensdag 6 maart op uitnodiging van KAS en beursorganisator Easyfairs naar HortiContact om kennis te maken met de tuinbouw.

Tijdens een rondgang over de beurs krijgen zij de kans om nader kennis te maken met een groep geselecteerde bedrijven. Dit jaar worden de studenten ontvangen door AgroEnergy, Van Iperen, HT Verboom, Artechno, Syngenta, KUBO en Nitea. Tijdens korte contactmomenten kunnen de deelnemende bedrijven meer over zichzelf vertellen. Ook krijgen zij de kans om aan te geven wat zij voor de studenten kunnen betekenen op gebied van stages, traineeships en vacatures.

Na de rondgang over de beurs krijgen de studenten nog een kort podiumprogramma aangeboden, waarbij onder andere Dennis van Wingerden van Looye Kwekers aan het woord komt. Dennis studeerde zelf Tuinbouw & Agribusiness bij Inholland Delft en heeft inmiddels een succesvolle carrière opgebouwd. Hij zal zijn ervaringen delen met de studenten en tips geven om hun netwerk al in een vroeg stadium op te bouwen. Aan het eind van de KAS Werken & Leren Tour krijgen de studenten een goodie bag, gevuld door de deelnemende bedrijven.

De KAS Werken & Leren Tour is een initiatief van KAS Magazine in samenwerking met HortiContact. De tour is een vervolg op KAS Werken & Leren, het magazine dat jaarlijks wordt uitgegeven en verspreid onder 2.000 studenten in Nederland. Doel van het magazine en de tour is om de tuinbouw te laten zien als interessante werkgever en om bedrijfsleven en talent dichter bij elkaar te brengen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v