Win een helicoptervlucht

Win een helicoptervlucht

De week voor de Nederlandse Moederdag, van 8 t/m 12 mei, doet Bredefleur een leuke actie op de veilingklokken van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. De inkoper die in bovengenoemde week de hoogste prijs biedt op één fust van de lelie Bach Supra, wint een helikoptervlucht door Nederland en natuurlijk ook boven de locaties van Bredefleur in Moerkapelle en Luttelgeest.

"In de actieweek houden we de inkopers elke dag op de hoogte van de status van de (mogelijke) winnaar. De hoogste bieder van die week wint de helikoptervlucht. En wie wint mag twee collega’s meenemen. Hou hiervoor ook onze socials in de gaten!", aldus het bedrijf.

De opbrengst van elke dag, van die drie fusten van de lelie Bach Supra, gaat naar het Roparun team van Royal FloraHolland. "Elke dag maken we onder andere via onze socials bekend welke drie inkopers (van de drie Royal FloraHolland vestigingen) de hoogste prijs hebben geboden op dat ene fust Bach Supra. Die opbrengst, van elke dag, gaat naar dit goede doel. Zeker voor het mooie initiatief, de Roparun, hopen we veel geld op te halen!"

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v