Van Geest nieuwe afnemer en partner Tomatoworld

Van Geest nieuwe afnemer en partner Tomatoworld

Tomatoworld, op zoek naar een nieuwe afnemer voor 32 tomatenrassen uit het fieldlab, heeft deze gevonden in Van Geest International. Van Geest International, in de persoon van Rene van Geest sloot de partnerovereenkomst met Tomatoworld, waar bezoekers een indruk krijgen van de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouw. Kennis en innovaties kunnen bijdragen aan oplossingen voor het wereldwijde wereldvoedselvraagstuk en partners uit de gehele keten zijn daarbij heel belangrijk voor Tomatoworld.

Van Geest International is een Nederlandse groente- en fruitexporteur. De handel is nooit hetzelfde. Prijzen variëren dagelijks, net als de producten. De lat ligt elke dag hoog. Dat zie je terug in de manier waarop zij met haar klanten omgaan en hoe zij hun processen inrichten.

Om dit partnerschap aan te gaan zegt Rene van Geest, van Van Geest International: “Met ons partnerschap van Tomatoworld kunnen wij nieuwe tomatenrassen en smaken bij onze klanten introduceren. De contacten met verschillende zaadleverancier in Tomatoworld kunnen voor Van Geest International en onze klanten een klankbord zijn voor ons toekomstige aanbod”.

Bij Tomatoworld worden dit jaar rond de 32 verschillende tomatenrassen geteeld volgens de duurzame Nederlandse productiemethode. In de hightech demonstratiekas, ook wel Fieldlab Data Driven Growing genoemd, wordt de teelt aangestuurd door geavanceerde technologie. Om de gewasgezondheid en productie te optimaliseren wordt 24/7 data verzameld via de klimaatcomputer, sensoren en camera's. Een diversiteit aan bezoekers komt jaarlijks een kijkje nemen bij Tomatoworld en de verschillende rassen proeven. Rondleidingen bij Tomatoworld zijn te boeken via Tomatoworld.  

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v