Dutch Plantin langer partner van Tomatoworld

Dutch Plantin langer partner van Tomatoworld

Dutch Plantin, een wereldleider in de productie van kokosproducten gevestigd in Boekel, heeft zijn partnerschap voor het jaar 2024 met Tomatoworld vernieuwd. Wim Roosen heeft persoonlijk zijn handtekening gezet onder de officiële bevestiging van het lidmaatschap.

In 1984 is Dutch Plantin gestart met de verkenning van de mogelijkheden van kokosproducten en de bijdrage van dit restproduct aan een betere wereld. Na succesvolle praktijkproeven bij rozenkwekers werd binnen een jaar de eerste fabriek gerealiseerd. Bijna vier decennia later zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met vijftien moderne productielocaties in Azië, Afrika en Nederland. Met meer dan 1.500 medewerkers bedienen ze vrijwel elk gebied op aarde. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid blijft het bedrijf voorop lopen in de groene sector.
 
Gezamenlijk doel met Tomatoworld
In lijn met maatschappelijke ontwikkelingen in de tuinbouw streeft Tomatoworld samen met Dutch Plantin naar het positioneren van de glastuinbouw als het meest relevante instrument voor duurzame, smaakvolle en kwalitatieve groenteproductie. Het gezamenlijke doel is om de Nederlandse glastuinbouw te presenteren als een waardevolle bijdrage aan wereldwijde voedseluitdagingen, waarbij Nederlandse productiemethoden, kennis en technologieën kunnen bijdragen aan een gezondere wereld.
 
Gezamenlijke boodschap
Partners van Tomatoworld zijn toonaangevende internationale bedrijven in de glastuinbouwsector en bieden hoogwaardige kennis en technologieën om op een duurzame, efficiënte en natuurlijke wijze gezonde producten te telen in een geavanceerde omgeving.
 
Tomatoworld is erkentelijk voor het vertrouwen dat Dutch Plantin in hen heeft gesteld en kijkt uit naar verdere samenwerking om gezamenlijk de glastuinbouwsector te ontwikkelen en duurzame oplossingen te bieden.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v