12 nieuwe partners voor Dutch Greenhouse Delta

12 nieuwe partners voor Dutch Greenhouse Delta

Dutch Greenhouse Delta (DGD), het vooraanstaande platform voor de internationalisering van de Nederlandse tuinbouwsector, kondigt met trots de uitbreiding van haar partnerschap aan met 12 nieuwe partners. Deze uitbreiding onderstreept de voortdurende inzet van DGD om wereldwijd de Nederlandse tuinbouw-expertise te promoten.

De nieuwe partners die zich bij het DGD-netwerk hebben aangesloten zijn: AgrowSer, Artechno, Broekman Logistics, Bosman Van Zaal, Cultilene, Dalsem, Delphy, FoodVentures, HortiMec, Klasmann-Deilmann, Lumiforte en Meteor Systems. Samen met de bestaande partners vertegenwoordigen zij het complete ecosysteem van de Nederlandse tuinbouwsector.
 
Gezamenlijk biedt het collectief oplossingen, kennis en begeleiding om wereldwijd duurzame voedselproductie en sierteelt te realiseren. DGD’s doel is om met Nederlandse expertise positieve transities te stimuleren die de lokale voedselzekerheid vergroten, lokale economieën versterken en het welzijn verbeteren.
 
De Golfregio, China en India behoren tot DGD’s focusregio’s, waar strategische landentafels voor zijn opgericht. Daarnaast verkent DGD actief het marktpotentieel in Centraal-Azië, Zuidoost-Azië en Noord-Afrika. De partners plukken de vruchten van deze marktverkenning, en kiezen daarnaast of én aan welke landentafels zij deelnemen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v