Petra Eekhoff (54)

Petra Eekhoff (54)

Zaterdagavond 10 december is Petra Eekhoff overleden. Ze mocht slechts 54 jaar worden. In haar laatste functie binnen Glastuinbouw Nederland was zij als netwerkcoördinator met name het gezicht van de gewasgroepen Roos en Snijcymbidium.

Glastuinbouw Nederland plaatste een in memoriam op haar website:

In januari aanstaande zou het 20 jaar geleden zijn dat Petra aan de slag ging bij Groeiservice, een van de voormalige onderdelen van het huidige Glastuinbouw Nederland. Ze was een perfectionist, een gepassioneerde strijder pur sang voor de glastuinbouw in het algemeen en voor ‘haar’ ondernemers in het bijzonder.

Haar huwelijk met Dennis Eekhoff, een tuinderszoon, lag mede ten grondslag aan de betrokkenheid van Petra bij de glastuinbouwsector. Samen deelden ze ook hun passie voor het wielrennen. Intens kon Petra genieten van de sportieve verrichtingen van haar getalenteerde zoons, die zich ontwikkelden tot succesvolle wielrenners. Met alles wat ze in zich had heeft Petra het afgelopen jaar gestreden, totdat de pijn te ondragelijk werd. Petra is zaterdagavond vredig heengegaan. Haar man heeft het zeer mooi verwoord, ook naar de collega’s bij Glastuinbouw Nederland toe: ‘Liefde is ook loslaten’. Petra heeft veel voor onze ondernemers en collega’s betekend. Dit bericht plaatsen wij dan ook als eerbetoon aan haar, met een afsluitende anekdote uit haar gewasnetwerk: ‘Petra werkte vaak harder dan menig wielrenner kon fietsen.’

Collega’s, directie en bestuur van Glastuinbouw Nederland

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v