Klaas Quartel

Klaas Quartel

Klaas Quartel, grondlegger en naamgever van Klaas Quartel BV. is afgelopen weekend overleden. Dat laten zijn zonen Chris en Matthijs weten.

Klaas Quartel begon als werknemer bij Arie de Zeeuw, met wie hij in 1979 firmant werd. Zij werkten nauw samen aan de opbouw van het bedrijf, totdat Arie de Zeeuw in 2000 met pensioen ging. Op dat moment kwam Chris, de oudste zoon van Klaas Quartel in het bedrijf en veranderde de bedrijfsnaam naar Loonbedrijf Klaas Quartel & Zn. Toen ook zoon Matthijs in 2008 in het bedrijf kwam, werd de naam gewijzigd in Klaas Quartel BV. Eind 2013 werd Klaas Quartel ziek en droeg hij de dagelijkse leiding over aan zijn zonen. Wel bleef hij altijd betrokken.

Chris en Matthijs laten weten hun vader enorm te gaan missen. "Wij zijn dankbaar voor alles wat hij ons heeft geleerd en heeft meegegeven."

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Klaas Quartel op vrijdag 6 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in de Noorderkerk, Langestraat 130 in 's-Gravenzande. De dankdienst voor zijn leven zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober op dezelfde locatie. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn, is welkom.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v