Voorspel top 4 van het WK!

Voorspel top 4 van het WK!

Nog maar een weekje te gaan en dan start het WK Voetbal. Wie zijn jouw favorieten voor het toernooi? Laat het weten via Hortisoccer.nl en maak kan op mooie prijzen!

Sinds kort kun je je weer aanmelden voor dé gratis online voorspellingspoule van de tuinbouw: Hortisoccer. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts een paar minuten. We vragen je niet om hele schema's met uitslag in te vullen, maar enkel hoe jij denkt dat de top 4 van het WK eruit zal zien. Winnen is dus heel makkelijk!

Deelnemers aan Hortisoccer 2022 maken kans op de enige echte HortiSoccer WK 2022 Cup. De HortiSoccer WK 2022 Cup is dit jaar meer dan royaal gevuld met toffe prijzen. Ga naar www.hortisoccer.nl en vul jouw top 4 in. Luister tijdens het toernooi elke dag naar Paprika Horti Newsradio voor updates over Hortisoccer. En hang de poster op die je onlangs via de post ontving. Heb jij de Hortisoccer-poster met het volledige WK-speelschema nog niet? Haal er dan gratis een op bij World Horti Center of Benfried. Of bestel deze kosteloos via redactie@hollandhortimedia.nl.

We wensen je alvast een spannend WK toe en een zeker zo spannend Hortisoccer-spel!

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts! 

Meest gelezen