Voetbalposter door de bus!

Voetbalposter door de bus!

Ontvangers van KAS Magazine krijgen deze dagen de Hortisoccer 2022-poster door de bus. De poster hoort bij de online voorspellingspoule die Holland Hortimedia ieder eindtoernooi organiseert.

Sinds enkele dagen kun je je weer aanmelden voor dé gratis online voorspellingspoule van de tuinbouw: Hortisoccer. En daarmee maak je weer kans op mooie prijzen. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts een paar minuten. Winnen gaat heel makkelijk!

Deelnemers aan Hortisoccer 2022 maken kans op de enige echte HortiSoccer WK 2022 Cup. De HortiSoccer WK 2022 Cup is dit jaar meer dan royaal gevuld met toffe prijzen. Je kunt gratis deelnemen aan het WK-spel. Ga hiervoor naar www.hortisoccer.nl en voorspel de top 4 van het WK Voetbal. Luister tijdens het toernooi elke dag naar Paprika Horti Newsradio voor tussenstanden en updates over Hortisoccer.

En er is dus ook weer een Hortisoccer-poster gemaakt. De poster wordt je aangeboden in samenwerking met KAS Magazine en Studio 0174. Op de poster staat het volledige speelschema en kun je jouw voorspellingen en/of de uitslagen invullen. De poster krijg je deze dagen gratis door de bus. Ontvang je KAS Magazine niet of wil je meer posters? Je kunt ze ook gratis ophalen in World Horti Center in Naaldwijk en bij Benfried in Den Hoorn. Of neem contact op via redactie@hollandhortimedia.nl.

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!