ArgentiniŽ, BraziliŽ, Frankrijk of toch Oranje?

ArgentiniŽ, BraziliŽ, Frankrijk of toch Oranje?

Welke landen gaan de laatste vier halen tijdens het WK Voetbal? Volgens EA Sports, de maker van de populaire Fifa-games, wordt ArgentiniŽ dit keer wereldkampioen na BraziliŽ te verslaan in de finale. Maar wat zijn de kansen van Oranje? Vul jouw top 4 nu gratis in op Hortisoccer.nl en maak kans op mooie prijzen!

Hortisoccer is dé gratis online voorspellingspoule van de tuinbouw. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts een paar minuten. We vragen je niet om hele schema's met uitslag in te vullen, maar enkel hoe jij denkt dat de top 4 van het WK eruit zal zien. Winnen is dus eigenlijk heel makkelijk!

Deelnemers aan Hortisoccer 2022 maken kans op de enige echte HortiSoccer WK 2022 Cup. De HortiSoccer WK 2022 Cup is dit jaar meer dan royaal gevuld met toffe prijzen. Ga naar www.hortisoccer.nl en vul jouw top 4 in. Luister tijdens het toernooi elke dag naar Paprika Horti Newsradio voor updates over Hortisoccer. En hang de poster op die je onlangs via de post ontving. Heb jij de Hortisoccer-poster met het volledige WK-speelschema nog niet? Haal er dan gratis een op bij World Horti Center of Benfried. Of bestel deze kosteloos via redactie@hollandhortimedia.nl.

We wensen je alvast een spannend WK toe en een zeker zo spannend Hortisoccer-spel!

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v