Two-time World Champion!

Two-time World Champion!

Het is hem gelukt: Max Verstappen werd gisteren voor de tweede keer wereldkampioen Formule 1. Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar dat maakt de overwinning niet minder mooi. Had jij die overmacht voorspeld als deelnemen aan het online Horti Grand Prix-spel?

Eerder dit jaar ontving je bij KAS Magazine een mooie poster van Holland Hortimedia waarop alle uitslagen van het Formule 1-seizoen konden worden bijgehouden. Via www.hortigrandprix.nl kon je bovendien jouw voorspelling doorgeven, waarmee je kans maakte op een dik prijzenpakket. Heb jij deelgenomen en wist jij te voorspellen wie kampioen zou worden? Wie weet win jij dan een van dit Grand Prix cadeaubonnen of een van de jaarabonnementen op ViaPlay.

Maar... het seizoen is nog niet afgelopen. Want gaat Red Bull ook de constructeurstitel over de streep trekken? Wie eindigen bovendien als tweede en derde? En welke coureur had dit seizoen de meeste DNF's? Het blijft dus nog even spannend, in de Formule 1 én in de Horti Grand Prix.

Horti Grand Prix is een initiatief van Holland Hortimedia (Goedemorgen/Paprika Tasty Radio/Tuinbouwmarktplaats). Sponsors zijn Van der Ende Groep, LetsGrow.com, HS Tuinbouwservice, Logitec Plus en KAS Groeit. Het initiatief wordt tevens ondersteund door Havecon, Hinova, KAS Magazine, Ultramins, Efficient at Work, Efficient Projects, Ed Schalke en Studio 0174.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v