Op muurposter van 2024? Reserveer vanaf vandaag!

Op muurposter van 2024? Reserveer vanaf vandaag!

Max was afgelopen weekend weer van een andere planeet, zoals hij het hele seizoen al blijft verbazen. Daarmee lijkt de wereldkampioen van 2023 alweer in een vroeg stadium duidelijk. Maar blijft dat volgende seizoen ook zo? We kijken er nu al naar uit! Uiteraard gaan wij net als de afgelopen twee seizoenen ook in 2024 weer een Horti Grand Prix-poster maken en daar kun je ook opstaan. De inschrijving start vandaag om 13.00 uur, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

De Horti Grand Prix-muurposter is overal binnen de tuinbouw te vinden. In menig kantine of bedrijfsrestaurant hangt de poster aan de muur en ook op kantoren is de poster een populair item. Niet alleen heb je met de poster het volledige Formule 1-programma altijd bij de hand, ook kun je jouw voorspellingen of de uitslagen op de poster invullen. Leuk om het op te nemen tegen collega's. Dat kan ook door middel van het online spel op hortigrandprix.nl, waar iedereen uit de tuinbouw gratis aan kan deelnemen.

Wil jij Horti Grand Prix 2024 mede mogelijk maken en wil jij straks ook shinen op de muurposter? Reserveer dan vanaf vandaag 13.00 uur jouw plek! Je kunt kiezen uit een eigen raceauto, een helm of een vlag op de poster, die in een oplage van 15.000 wordt verspreid. Zo wordt deze onder andere verzonden aan de 4.000 ontvangers van KAS Magazine. Maar net als in F! geldt ook hier dat snelheid alles is. Wees wel op tijd, want vol is vol!

Reserveren kan vanaf maandag 28 augustus 13.00 uur via aad@hollandhortimedia.nl of tel. 06-23757240.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v