Gratis webinar over nieuwe training Plant Empowerment

Gratis webinar over nieuwe training Plant Empowerment

Op 8 maart organiseert Plant Empowerment een gratis webinar van 60 minuten om haar nieuwe online jaarprogramma genaamd ‘Follow a crop cycle’ te lanceren. De training zelf begint op 21 maart. Telers die deelnemen aan dit online jaarprogramma zullen profiteren van 24/7 online ondersteuning rond 4 belangrijke aspecten van het behouden van een goed gebalanceerde plant. Gedurende het jaar zullen de deelnemers steeds bedrevener en zelfverzekerder worden in het toepassen van de Plant Empowerment-filosofie in hun eigen real-life situatie. Geïnteresseerden worden aangemoedigd om zich aan te melden voor het gratis webinar op 8 maart om meer te leren over het programma, inhoudelijke tips te krijgen voor komend seizoen en vragen te stellen.

Telers zijn steeds meer vertrouwd met de principes van Plant Empowerment. In moderne commerciële kassen wereldwijd heeft deze unieke data gestuurde benadering van telen bewezen tot een hogere opbrengst en betere kwaliteit te leiden. Bovendien ondersteunt het een duurzame aanpak door het efficiënter gebruik van waardevolle hulpbronnen zoals water, energie en voedingsstoffen te bevorderen. Veel telers willen de filosofie zelf implementeren, maar zijn onzeker over wat ze in de praktijk moeten doen om succes te verzekeren. Om hen te helpen, lanceert stichting Plant Empowerment een eenjarig online cursusprogramma genaamd 'Follow a crop cycle’.

4 praktische onderwerpen
Deelnemende telers worden onderdeel van een online community samen met de trainers en experts van Plant Empowerment en andere telers en tuinbouw professionals wereldwijd. Wekelijks zullen deze experts blogs, video's en podcasts delen, waarin de focus ligt op wat telers op dat moment moeten benadrukken om weloverwogen beslissingen te nemen en hun gewasstrategie verder te optimaliseren.

De wekelijkse berichten zullen specifiek gericht zijn op de volgende 4 onderwerpen:
•    Licht en irrigatie
•    Plantgezondheid
•    Klimaat en plantactiviteit
•    Data

24/7 in contact met Plant Empowerment experts
Telers kunnen 24/7 hun vragen stellen in de community om persoonlijk advies en praktische begeleiding te ontvangen van de experts van Plant Empowerment wanneer ze dit nodig hebben. Daarnaast zullen de experts regelmatig tips en adviezen delen in de community. Gedurende het hele jaar zullen er ook verschillende online trainingen plaatsvinden voor leden van de community, waarin dieper wordt ingegaan op specifieke thema's.

Gratis introductiewebinar op 8 maart
Om meer te weten te komen over het cursusprogramma ‘Follow a crop cycle’, kunnen telers zich aanmelden voor een gratis 60 minuten durend live webinar op 8 maart. Tijdens deze online aftrap sessie zullen de consultants van Plant Empowerment uitleggen wat ze kunnen verwachten van het eenjarige programma, luisteren naar de wensen en behoeften van telers, en eventuele vragen beantwoorden. En ze kunnen zelfs een paar insider tips delen voor het komende seizoen!

Telers die het gratis introductie webinar bijwonen, ontvangen een kortingscode voor het eenjarige cursusprogramma. Klik hier om je aan te melden voor de aftrap sessie.

Registratie voor het cursus programma ‘Follow a crop cycle’ is nu open. Deelname kost €249 voor niet-leden van het Plant Empowerment platform. Telers kunnen zich ook aanmelden voor een jaarlijks lidmaatschap van het platform - met toegang tot alle online cursussen (goed voor meer dan 60 uur aan inhoud!) - voor slechts €49 per maand of €499 per jaar.

Klik hier om nu een plek in de community 'Volg een Gewascyclus' veilig te stellen.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v