Aanmelden netwerkevent Vrouwen & Voedsel

Aanmelden netwerkevent Vrouwen & Voedsel

Dames uit de Food & Agrisector kunnen zich aanmelden voor hét jaarlijkse netwerkevent Vrouwen & Voedsel. Tijdens deze dag ga je in gesprek met het aanwezige vrouwennetwerk, met vertegenwoordiging vanuit de gehele voedselketen. Daarnaast word je geïnspireerd om vanuit verschillende perspectieven naar de ontwikkelingen in de voedselketen te kijken. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024, van 9.30 – 17.00 uur in het Provinciehuis Utrecht.

Op vrijdag 8 maart organiseert het kennis- en netwerkplatform Vrouwen & Voedsel haar jaarlijkse event. Het thema dit jaar: 'De kracht van de verbeelding'. Vanuit diverse invalshoeken geven vrouwen uit de food & agrisector hun visie op duurzame voedselsystemen.

Vanuit het retailperspectief zal keynote speaker Daniek Ehrismann, duurzaamheidsadviseur bij Jumbo, de ruim 100 aanwezige dames uit de voedselketen meenemen in haar visie rondom het thema. De dag wordt geopend door Mirjam Sterk, gedeputeerde van de provincie Utrecht en afgesloten met een netwerkborrel. Rondom het plenaire gedeelte stel je jouw eigen programma samen. Tijdens Vrouwen & Voedsel volg je namelijk drie keuzeworkshops. Een kleine greep uit het workshopaanbod: Helga van Marrewijk van Growers United vertelt je over hoe hightech tuinbouw werkt aan de beschikbaarheid van duurzaam voedsel, ga je met Dorieke Goodijk in gesprek over de positieve impact op de boerderij en kan je met visual artist Wapke Feenstra aan de slag met het thema ‘De kracht van verbeelding’.

Aanmelden
Ben je werkzaam in of betrokken bij de Food & Agrisector? Van melkveehoudster, dames uit de ketenpartijen en de periferie, tot aan een tuinder of een beleidsmedewerkster bij een van de verschillende overheden, je bent van harte welkom! Het gehele programma en de workshopkeuzes vind je op vrouwenenvoedsel.nl. Aanmelden kan op diezelfde website tot en met vrijdag 1 maart 2024, kosten zijn 40 euro excl. btw.

Vrouwen & Voedsel 2024 wordt gedragen door de volgende sponsoren: Provincie Utrecht, ministerie van LNV, Rabobank, GroentenFruithuis, VanDrie Group, LTO Noord Vrouw & Bedrijf, BO Akkerbouw, Driessen Management Support B.V., Cosun, Vreugdenhil Dairy Foods, Liza Simons Agrarisch coach en De Melktapperij.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v