Seminar Duurzaam verpakken

Seminar Duurzaam verpakken

Wil je meer weten over verpakkingsmogelijkheden? Ontwikkelingen op dit gebied? En de manier waarop duurzaam verpakken kan bijdragen aan het creëren van een circulaire en biobased economy? Tijdens een seminar op 17 januari a.s. slaan de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) en Wageningen University & Research de handen ineen om tot nieuwe inzichten, inspiratie, samenwerking én vooruitgang te komen op dit vlak.

Door deel te nemen aan dit seminar krijg je niet alleen de laatste inzichten, maar ook praktische kennis aangereikt in relatie tot je eigen organisatie, zo laten de initiatiefnemers weten. "Tijdens dit seminar willen we een indruk geven van de huidige en toekomstige stand van zaken op het gebied van wetgeving, samenwerking in de keten, actieplannen en handleidingen die er zijn om met verpakte levensmiddelen te verduurzamen. Er is ruimte voor interactie en het aan de orde stellen van praktijksituaties. Hiermee denken we vele relevante spelers op dit
onderwerp beter aan elkaar te verbinden."

Dit seminar is relevant voor professionals die werkzaam zijn in de voedingsindustrie, handel, retail of logistiek en betrokken zijn bij het ontwikkelen of inkopen van verpakkingen alsmede bezig zijn met onderwerpen als 'reduce, reuse, recycle en renew'. Bijvoorbeeld transporteurs, productontwikkelaars en verpakkingsspecialisten uit de handel, industrie, foodservice & retail.

Lees hier meer informatie over deelname

Bron: Wageningen U&R

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v