Eerste Nationale Agrarische Jongerendag

Eerste Nationale Agrarische Jongerendag

Donderdag 18 januari is het zover: de eerste Nationale Agrarische Jongerendag in het Orpheus Theater in Apeldoorn. In de ochtend kun je verschillende inspirerende lezingen bijwonen met als key spreker Richard Plugge van Team Jumbo-Visma. In de middag zijn er toffe onderdelen met spel – en theatershows.

Vanuit Royal FloraHolland geeft André van der Linden een masterclass 'Innovaties in de sierteeltsector'. Een leven zónder internet? En alleen in de winkel of op een beurs jouw bloemen of planten kopen? Voor consumenten vandaag de dag is dat bijna ondenkbaar. In de afgelopen tien jaar veranderde er veel in ieders aankoopgedrag. Ook wat betreft de aanschaf van mooie boeketten en of planten in huis, bij retailers en als cadeau. Een verandering met directe invloed op exporteurs en kwekers binnen de sierteeltsector. Hoe deze stroming de keten veranderde? Op welke manier exporteurs en kwekers daarop inspeelde en inspelen? En welke innovaties we nóg meer voorzien voor de sierteeltsector?

En er is nog veel meer! Kom meer te weten over belangenbehartiging, nu en in de toekomst denk mee over klimaat en weersverwachtingen of schuif aan bij Paul Iske, Chief Failure Officer bij Instituut voor Briljante Mislukkingen. Paul neemt je mee in onze mislukkingen want daar liggen de grootste leermomenten.
 
Voor iedereen geldt: wie wil innoveren, moet risico nemen. Met ondernemerskracht en het durven innoveren, zetten we die stap vooruit. Laten we lachen en leren van de blunders die daarbij horen.
 
Meld je aan!
Ben jij erbij op 18 januari 2024 in het Orpheus Theater in Apeldoorn? Ontdek het programma en schrijf je snel in via https://www.agrarischejongerendag.nl/. Deze dag wordt volledig verzorgd speciaal voor jou door alle deelnemende coöperaties. De Jongerenraad van Royal FloraHolland is er uiteraard ook bij aanwezig,

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v