Met bloemen je huis 'Sinterklaasproof' maken

Met bloemen je huis 'Sinterklaasproof' maken

Het is weer zover; Sinterklaas is in het land. De kinderen verheugen zich op cadeautjes en de voorbereidingen voor dit familiefeest beginnen met het decoreren van je huis, zo laat Topbloemen.nl weten.

Pakjesavond en zeker ook de weken ervoor, als Sint en de Pieten weer in ons land zijn, is een hele gezellige periode. Het blijven magische weken die je nog mooier kunt maken als je je huis decoreert met leuke sinterklaasdecoratie. Een fleurige bos bloemen op tafel maakt het feest dan natuurlijk compleet.

Wie zoet is krijgt lekkers
Topbloemen.nl heeft nu tijdelijk drie Sint boeketten met daarbij een heerlijke chocoladeletter. Zo laat je je woonkamer stralen en kan jij genieten van iets lekkers. De boeketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedereen een passend boeket. “De bonte boeketten staan symbool voor de kleurrijke feestdag die Sinterklaas vandaag de dag is. Daarnaast matchen de kleuren van de bloemen goed met het meeste Sint inpakpapier.”, aldus Edwin van Arkel van Topbloemen.nl.

De chocoladeletter is ook los te bestellen bij elk ander boeket uit het assortiment. Zo geniet je alsnog van jouw favoriete bloemen en heerlijke melkchocolade. 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v