Duurzame en efficiënte traywasser voor Iribov

Duurzame en efficiënte traywasser voor Iribov

Iribov is gespecialiseerd in het produceren van uitgangsmateriaal voor de nationale en internationale land- en tuinbouw door middel van weefselkweek. Michiel van Bennekom, verantwoordelijk voor business development binnen Iribov, geeft inzicht in de beweegredenen achter de automatiseringsinspanningen van het bedrijf. "Weefselkweek is een arbeidsintensief proces," zegt Michiel. "Hygiëne is van groot belang voor ons, en daarom hebben we enkele jaren geleden besloten om te automatiseren. Wij hebben in Limex een goede partner gevonden."

Een van de belangrijkste overwegingen bij Iribov is duurzaamheid. Michiel legt uit: "De plastics die wij daarin gebruiken zijn een dure grondstof en bij de mogelijkheid om te wassen doet ook de mogelijkheid om ze te hergebruiken zich voor. En dat maakt het passend in onze bedrijfsfilosofie.”

Efficiëntie in de kas
Richard Mooij, bedrijfsleider in de kas, benadrukt het belang van flexibiliteit in het gebruik van de geïmplementeerde reinigingsmachine. "De machine kan eenvoudig worden aangepast voor verschillende tray- en kratmaten," legt Richard uit. "Dit maakt het wassen van diverse producten mogelijk, waardoor we efficiënter kunnen werken."

Bart, Sales Engineer bij Limex, benadrukt de nauwe samenwerking met Iribov en de aandacht voor reinheid. "Iribov bevindt zich in het hoogste segment op het gebied van plantenveredeling, en daarom zijn de hoogst mogelijke reinheidseisen vanzelfsprekend," zegt Bart. “Met het automatisch reinigende bandfilter, kunnen bijvoorbeeld de resten agar of potgrond die er op of in de kratten zitten, makkelijk verwijderd worden.”

Succesvolle samenwerking
De samenwerking tussen Iribov en Limex wordt gekenmerkt door plezierige communicatie en efficiëntie. Michiel concludeert: "Limex doet wat ze zeggen en zegt wat ze doen. We zijn uiteindelijk zeer tevreden met het geleverde product, waarmee we goed kunnen werken."

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v