6.000 invoerterminals

6.000 invoerterminals

Nitea IT Solutions, Hoogendoorn Growth Management en Sercom Regeltechniek B.V. hebben deze week hun 6000e Nitea invoerterminal afgeleverd. Een mooi mijlpaal die de langdurige en succesvolle samenwerking tussen deze bedrijven onderstreept. De 6000e invoerterminal is aangekocht door Agro Care. Agro Care werd verrast met een echte Nitea invoerterminal taart.

De Nitea invoerterminal staat bekend als registratiemiddel voor telers en toeleveranciers van de tuinbouw om de arbeid en productie efficiënt te registreren. Met de gemaakte registraties op de invoerterminal, krijgt het glastuinbouwbedrijf meer inzicht in de arbeid en productiviteit van de medewerker. Deze registraties worden verzameld in de softwarepakketten van Nitea IT Solutions, Work-IT Online en Work-IT Verpakken. Work-IT Online is de Cloud-based softwareoplossing voor arbeids-en productieregistraties in de glastuinbouw. Zo wordt er meer inzicht en overzicht gecreëerd in de arbeidsuren, prestaties en kosten. Work-IT Verpakken is het pakket voor proces ondersteunende software van weegschaalregistraties tot aan orderbeheer in het verpakproces.

De 6000e afgeleverde invoerterminal is het bewijs van een duurzame relatie tussen Nitea IT Solutions en Sercom regeltechniek B.V. De samenwerking begon vijftien jaar geleden met de eerste versie van de invoerterminal. De eerste invoerterminal is inmiddels flink verbeterd met de komst van de nieuwe versie van de invoerterminal.

“Wij zijn blij met de goede samenwerking tussen Sercom en Nitea. Sercom is een partij die altijd een stap vooruit wil, hierdoor blijven we samen ontwikkelen om het beste product te leveren aan onze klanten. Graag wil ik via deze weg Sercom bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en feliciteren met hun 40-jarige bestaan dit jaar”, aldus Zoe Molenaar-Wesstein, Customer Success manager bij Nitea IT Solutions. Nitea IT Solutions en Sercom Regeltechniek B.V. kijken uit naar de toekomstige ontwikkelingen en blijven zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen voor het registreren van tijd en arbeid.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v