Plan je vakantiedagen voor 2024 weer slim in

Plan je vakantiedagen voor 2024 weer slim in

Met de feestdagen die in 2024 gunstig vallen, is het komend jaar weer mogelijk om meer uit je vakantiedagen te halen. Met een slimme planning kun je het aantal dagen dat je opneemt beperken en toch genieten van langere vakanties.

Geen zin om dat allemaal uit te zoeken? Reiswebsite TravelHunter heeft het uitzoekwerk al voor jou gedaan. Standaard heeft men minimaal 20 vakantiedagen, maar bij de meeste werkgevers is dit 25 dagen of meer. Als je deze dagen komend jaar slim plant rondom feestdagen en weekenden, kun je met 22 vakantiedagen maar liefst 44 dagen vrij zijn.

Helaas valt Koningsdag komend jaar in het weekend, maar gelukkig vallen de kerstdagen en nieuwjaarsdag in 2024 juist heel gunstig, namelijk op woensdag en donderdag. Daarmee is die week ideaal om vrij te nemen. Met 5 vakantiedagen heb je 12 dagen vrij óf met 7 dagen zelfs 16 dagen vrij.

Wil je een lange vakantie, dan kun je het beste in mei gaan. 13 vakantiedagen opnemen, betekent dan 23 dagen achter elkaar vrij.

Wanneer je afhankelijk bent van schoolvakanties dan kun je het beste de meivakantie en de kerstvakantie vrij nemen. Dit betekent 9 vakantiedagen voor 14 dagen achtereenvolgend vrij in de meivakantie en 7 vakantiedagen voor 16 dagen vrij in de kerstvakantie.

Succes met het plannen van je vrije dagen!

Bron: TravelHunter

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen