Feestelijke fotoshoot speciale KAS-editie

Feestelijke fotoshoot speciale KAS-editie

KAS Magazine geeft ieder jaar in december een speciale editie uit die in het teken staat van werken en leren in de glastuinbouw. Ook dit jaar zal die uitgave weer door de bus vallen bij ruim 6.000 ontvangers. In het magazine worden tientallen medewerkers uit de glastuinbouw geïnterviewd. En natuurlijk worden zij op bijzondere wijze op de foto gezet.

Fotograaf Lianne Torn van Salted by Salt is jaarlijks verantwoordelijk voor de fotoshoot, waarbij medewerkers op spectaculaire manier op de foto worden gezet. In een tijdelijk fotostudio, opgebouwd bij Van der Voort Potplanten in Honselersdijk, vindt ook deze week weer een shoot plaats. Twee dagen lang worden deelnemers ontvangen om hen op onderscheidende wijze in beeld te brengen. Dit jaar is het thema 'FUN' omdat werken in de tuinbouw vooral ook heel leuk is. Daarom zijn confettikanonnen, een rookmachine, glittergordijnen en champagneflessen aangerukt om de shoot dit jaar tot een echt feest te maken.

KAS Werken & Leren valt medio december door de bus bij abonnees van KAS én studenten in het groen en technisch onderwijs. Ook komt de uitgave online op het gloednieuws digitale platform van KAS Magazine.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v