Berrybrothers wint Gezond en Vitaal Werken Prijs

Berrybrothers wint Gezond en Vitaal Werken Prijs

Berrybrothers uit Roggel (Limburg) heeft de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023 gewonnen. De prijs werd in Beesd uitgereikt door Hanneke van den Bout, directeur Gezond & Veilig werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Uit het juryrapport: “Met het neerzetten van een duidelijke visie op goed werkgeverschap is het dit bedrijf, dat de afgelopen 10 jaar sterk is gegroeid, gelukt een helder kader neer te zetten. Met de regelruimte en bevoegdheid voor de staf en het middenkader om vervolgens alle medewerkers actief te betrekken in de praktische uitwerking van deze visie naar gezond, vitaal maar vooral met plezier werken. Daarbij is het hen gelukt om het kleinschalige karakter te behouden, waardoor de betrokkenheid bij elkaar is gebleven.”

De publieksprijs ging naar SlijkermanKalanchoë uit Heerhugowaard en werd uitgereikt door en Hans Koehorst (LTO Nederland), werkgeversvoorzitter van het Stigasbestuur. SlijkermanKalanchoë kreeg de meeste stemmen op Stigasprijs.nl.

Naast Berrybrothers en SlijkermanKalanchoë waren Markusse BV uit s-Heer Abtskerke, Kwekerij Moors uit Asten-Heusden en Van Ooijen’s Hoveniers uit Appeltern genomineerd.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v